Μαγειρείο Δέλεαρ: Σπιτικές γεύσεις για κάθε γούστο και ουρανίσκο

Μία γευστική ξενάγηση στο μενού της εβδομάδας από τον μάγειρα και ιδιοκτήτη του παραδοσιακού μαγειρείου Δέλεαρ Νικόλαο Πουρνάζη

Μία γευστική ξενάγηση στο μενού της εβδομάδας από τον μάγειρα και ιδιοκτήτη του παραδοσιακού μαγειρείου Δέλεαρ Νικόλαο Πουρνάζη

Για αξεπέραστα μαγειρευτά φαγητά, σαν να βγήκαν μόλις από τον φούρνο του σπιτιού σου, ο δρόμος είναι ένας – και οδηγεί στη Μεραρχίας 59, στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Εκεί θα συναντήσετε το παραδοσιακό μαγειρείο ΔΕΛΕΑΡ, όπου η τέχνη και το μεράκι των ανθρώπων του δημιουργούν γεύσεις εξαιρετικής ποιότητας και αυθεντικής νοστιμιάς.

Από τη Δευτέρα έως το Σάββατο, το κατάστημα προσφέρει ένα πλούσιο και εναλλασσόμενο μενού, προσαρμοσμένο στην εποχικότητα, αλλά και στις ανάγκες των καταναλωτών. Τα πιάτα ανανεώνονται συχνά, με στόχο να ικανοποιήσουν όλα τα γευστικά γούστα – από τους λάτρεις της παράδοσης μέχρι εκείνους που αναζητούν κάτι πιο ιδιαίτερο.

Κάναμε μια επίσκεψη στο μαγειρειό και συναντήσαμε τον μάγειρα και ιδιοκτήτη του καταστήματος Νικόλαο Πουρνάζη, ο οποίος μας έκανε μια μικρή ανασκόπηση του εβδομαδιαίου προγράμματος και μας μίλησε για τη φιλοσοφία πίσω από κάθε γεύμα.

Βασική αρχή του καταστήματος είναι η είναι η απλότητα, η ποιότητα και η αγάπη για το καλό φαγητό.

Τα λαδερά, τα κρεατικά, τα όσπρια, οι πίτες και οι παραδοσιακές συνταγές μαγειρεύονται καθημερινά με τον πιο σπιτικό τρόπο, αποδεικνύοντας ότι η νοστιμιά δεν χρειάζεται υπερβολές – χρειάζεται φροντίδα.

Ακολούθησε το LionNews.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Σχετικές Ειδήσεις

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors