Πιάτο-υπόσχεση σε όσους λατρεύουν την αυθεντική, ιταλική κουζίνα και τη γαστρονομική λεπτότητα στο Kouniza wine bar
Όταν η απλότητα γίνεται τέχνη, στο Kouzina wine bar γεννιούνται δημιουργίες που μιλούν κατευθείαν στην ψυχή. Ένα τέτοιο πιάτο, το οποίο μιλάει με τη γεύση και το άρωμα του χωρίς περιττά λόγια είναι το Καρπάτσιο μοσχαριού.
Το εκλεκτό πιάτο με ιταλικές ρίζες αποτελείται από λεπτοκομμένες φέτες μοσχαρίσιου φιλέτου, οι οποίες μαρινάρονται σε φρέσκο χυμό λεμονιού και ψήνονται απαλά με αλάτι και λεμόνι.
Ολοκληρώνεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, σταγόνες κρέμας βαλσάμικου και φλοίδες παρμεζάνας, προσφέροντας ένα αρμονικό σύνολο γεύσεων.
Καρπάτσιο από φιλέτο μοσχάρι με σταγόνες κρέμα βαλσάμικο και φλοίδες παρμεζάναςΣυνδυάστε το με ένα δροσερό λευκό κρασί και αφήστε τον ουρανίσκο σας να απολαύσει ποιοτική γεύση στο Kouzina wine bar στην καρδιά των Σερρών.
Info
Κωνσταντίνου Καραμανλή & Πλατεία Ελευθερίας 1
2321 181000