Καρπάτσιο από φιλέτο μοσχάρι: Το πιο φινετσάτο πιάτο του Kouzina Wine Bar

Πιάτο-υπόσχεση σε όσους λατρεύουν την αυθεντική, ιταλική κουζίνα και τη γαστρονομική λεπτότητα στο Kouniza wine bar

Πιάτο-υπόσχεση σε όσους λατρεύουν την αυθεντική, ιταλική κουζίνα και τη γαστρονομική λεπτότητα στο Kouniza wine bar

Όταν η απλότητα γίνεται τέχνη, στο Kouzina wine bar γεννιούνται δημιουργίες που μιλούν κατευθείαν στην ψυχή. Ένα τέτοιο πιάτο, το οποίο μιλάει με τη γεύση και το άρωμα του χωρίς περιττά λόγια είναι το Καρπάτσιο μοσχαριού.

Το εκλεκτό πιάτο με ιταλικές ρίζες αποτελείται από λεπτοκομμένες φέτες μοσχαρίσιου φιλέτου, οι οποίες μαρινάρονται σε φρέσκο χυμό λεμονιού και ψήνονται απαλά με αλάτι και λεμόνι.

Ολοκληρώνεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, σταγόνες κρέμας βαλσάμικου και φλοίδες παρμεζάνας, προσφέροντας ένα αρμονικό σύνολο γεύσεων.

Καρπάτσιο από φιλέτο μοσχάρι με σταγόνες κρέμα βαλσάμικο και φλοίδες παρμεζάναςΣυνδυάστε το με ένα δροσερό λευκό κρασί και αφήστε τον ουρανίσκο σας να απολαύσει ποιοτική γεύση στο Kouzina wine bar στην καρδιά των Σερρών.

Info

Κωνσταντίνου Καραμανλή & Πλατεία Ελευθερίας 1
2321 181000

Ακολούθησε το LionNews.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Σχετικές Ειδήσεις

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors