Η κυρία Στέλλα προτείνει ένα πιάτο ιδανικό για κυριακάτικο τραπέζι ή εορταστικό δείπνο, που συνδυάζει την παράδοση με τη φινέτσα.
Τα κυριακάτικα και τα γιορτινά τραπέζια αποτελούν πάντα μια ξεχωριστή πρόκληση για τις νοικοκυρές, που θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους αγαπημένους τους για αυτό απαιτούν μια ιδιαίτερη προετοιμασία, ώστε να αποδοθεί το άριστο αποτέλεσμα που επιθυμούν. Το χοιρινό είναι ένα πιάτο που ταυτίζεται απόλυτα με τέτοιου είδους περιστάσεις, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με αποξηραμένα σύκα, μέλι και δεντρολίβανο.
Η σημερινή γαστρονομική πρόταση της κυρίας Στέλλας συνδυάζει τη γλυκιά και τη μεστή γεύση του χοιρινού με τα αρώματα της Μεσογείου. Φυσικά, οι πρώτες ύλες από το Καφεκοπτείο «Αλευρά» προσθέτουν την απαραίτητη πινελιά, εκτοξεύοντας το τελικό αποτέλεσμα σε άλλο επίπεδο. Τα αποξηραμένα σύκα χαρίζουν φυσική γλυκύτητα και πλούσια υφή, το μέλι προσθέτει μεταξένια σάλτσα και το δεντρολίβανο γεμίζει το πιάτο με μεθυστικά αρώματα.
Το χοιρινό με αποξηραμένα σύκα, μέλι και δεντρολίβανο είναι ένα πιάτο ιδανικό για κυριακάτικο τραπέζι ή εορταστικό δείπνο, που συνδυάζει την παράδοση με τη φινέτσα.
Καλή Επιτυχία
