Το βιβλίο του Σερραίου Γιώργου Ευγενειάδη με συνταγές vegan διατροφής παρουσιάστηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα στις Σέρρες
«Απλά και διαφορετικά – Συνταγές χωρίς ζωικά προϊόντα (vegan διατροφής) σε διαφορετική διάσταση», είναι το βιβλίο του Γιώργου Ευγενειάδη το οποίο παρουσιάστηκε στις Σέρρες το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου. Ο εναλλακτικός τρόπος διατροφής που ολοένα επιλέγει και περισσότερος κόσμος καθώς και η απαιτητική καθημερινότητα έκαναν τον συγγραφέα να στρέψει το ενδιαφέρον του στην συγγραφή βιβλίων με τίτλο «Απλά & Διαφορετικά».
Ο Σερραίος συγγραφέας μίλησε για την προσπάθεια του να δώσει στο αναγνωστικό κοινό συνταγές vegan με πολύ απλό τρόπο ώστε να είναι εύκολο να τις εντάξουν στο καθημερινό διατροφολόγιο τους.
Για το βιβλίο μίλησαν η Φωτεινή Γεωργιάδου Διευθύντρια ΚΔΑΠ-ΑμεΑ, Σελβίρα Ταλιουρίδου Δημοσιογράφος-Σύμβουλος Επικοινωνίας, Χρυσάνθη Ιακώβου Δημοισογράφος -Ποιήτρια και ο ίδιος ο συγγραφέας.
Το βιβλίο αποτελεί το τρίτο μέρος της σειράς βιβλίων μαγειρικής – αρτοζαχαροπλαστικής του Γιώργου Ευγενειαδη «Απλά & Διαφορετικά».
Μετά την βιβλιοπαρουσίαση ακολουθήσε workshop παρασκευής vegan συνταγής με τη συμμετοχή των παιδιών από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ και το ΚΔΑΠ Λιονταράκια.